Diensten

Hier vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden

Zonnepanelen installaties

Bij TPK Techniek zijn we gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde zonnepanelen installaties voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We begrijpen de groeiende behoefte aan duurzame energieoplossingen en streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige systemen die niet alleen de energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een schonere toekomst.
Meer weten over de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button

Airco installaties

Met een geïnstalleerd airconditioningsysteem van TPK Techniek, geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Niet alleen biedt de airco verkoeling tijdens warme periodes, maar het systeem kan ook dienen als verwarmingsbron gedurende de koudere maanden. Bovendien zijn moderne airconditioners niet alleen kostenefficiënter, maar ook aanzienlijk energiezuiniger. In de hedendaagse context vormt airconditioning dan ook een uitstekend alternatief voor doeltreffende klimaatbeheersing. Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op.

Sanitair

Bij TPK Techniek zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige sanitairoplossingen voor zowel residentiële als commerciële doeleinden. Ons ervaren team van professionals begrijpt het belang van goed functionerend sanitair en de impact ervan op zowel comfort als efficiëntie. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder de installatie, reparatie en onderhoud van sanitaire voorzieningen. Van het aanleggen van water- en afvoersystemen tot het plaatsen van sanitaire apparatuur zoals wastafels, toiletten en douches, elk project wordt met de hoogste mate van vakmanschap en nauwkeurigheid uitgevoerd. Bij TPK Techniek geloven we in het belang van efficiënt sanitair dat niet alleen aan de praktische eisen voldoet, maar ook aan de normen van comfort en hygiëne. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we uw sanitairproject kunnen ondersteunen met professionele oplossingen.

Elektrotechnische installaties

Bij TPK Techniek zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties. Onze experts zorgen voor veilige, efficiënte en betrouwbare elektrische systemen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om het installeren van verlichting, stopcontacten, schakelaars, of complexere elektrische infrastructuur, wij staan garant voor deskundige en hoogwaardige elektrotechnische oplossingen. Uw elektrische behoeften staan centraal in ons werk, en we zetten ons in voor de veiligheid en efficiëntie van uw elektrische systemen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

CV installaties en onderhoud

Bij TPK Techniek zijn we experts in CV-installaties en onderhoud. We zijn er trots op Remeha specialisten te zijn, wat betekent dat we de hoogste standaarden handhaven voor installatie en onderhoud van deze toonaangevende merkverwarmingssystemen. Onze diensten omvatten niet alleen de installatie van nieuwe Remeha verwarmingssystemen, maar ook regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal presteert. Met ons team van ervaren technici kunt u rekenen op efficiëntie en betrouwbaarheid gedurende het hele jaar. Of u nu een nieuw systeem nodig heeft of het huidige systeem wilt laten onderhouden, wij staan voor u klaar. Neem contact op voor meer informatie en ontdek de voordelen van een goed presterende CV-installatie.

Renovatiewerkzaamheden

Bij TPK Techniek begrijpen we de waarde van renovatiewerkzaamheden als een manier om uw ruimte te transformeren en te verbeteren. Of het nu gaat om een woning, kantoor, of commerciële ruimte, onze renovatieservices zijn ontworpen om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze deskundige renovatieteams hebben ervaring met diverse projecten, van het moderniseren van badkamers en keukens tot het herconfigureren van kantoorindelingen en commerciële ruimtes. Wij combineren vakmanschap met innovatie om ervoor te zorgen dat uw renovatie niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. We werken nauw samen met onze klanten om hun visie te begrijpen en deze om te zetten in tastbare resultaten. Onze toewijding aan kwaliteit, tijdige oplevering en budgetbeheer zorgt ervoor dat uw renovatieproject soepel verloopt. Of u nu op zoek bent naar een kleine update of een grootschalige transformatie, TPK Techniek staat klaar om uw renovatiebehoeften te vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw ruimte kunnen vernieuwen en verbeteren.

Bij TPK Techniek streven we naar perfectie in technische oplossingen. Onze diverse diensten, ondersteund door meer dan 30 jaar ervaring, vormen de kern van wat we doen. Of het nu gaat om elektrische installaties, CV-systemen, zonnepanelen, sanitair, renovaties, of andere technische uitdagingen, we zetten ons in om hoogwaardige, betrouwbare en duurzame resultaten te leveren.

Onze toewijding aan vakmanschap, innovatie en klanttevredenheid heeft ons gemaakt tot een vertrouwde partner voor talloze klanten in Harlingen en daarbuiten.